>> CímlapTörténeteinkBudai Zsófi története

Budai Zsófi története

Budai ZsófiBudai Zsófia – az akkor 3 éves nagyváradi kislány - 2010. decembere végén esett át sikeres műtéti beavatkozáson és a karácsonyt már otthon töltötte. Pálfi Boróka után Zsófi volt a 2. megmentett kisgyerek a programban.

 „A terhesség kilenc hónapja alatt végig dolgoztam és szülés után is vissza kellett mennem dolgozni, mert különben elvesztettem volna az állásom. A debreceni klinikán derült ki, hogy nagy baj van. Azt mondta az orvos, tegyem rá a kezem Zsófi hátára! - Érzi, hogy zakatol? Valóban, vergődött a gyermekem szíve. Állást változtattam, vállakozásba kezdtem, hogy többet tudjunk foglalkozni Zsófival. Így sem jött össze a pénz a műtétre. Hihetetlenül nagy ajándék számunkra, hogy a Rotary tagjai segítenek. Olyan esélyt adnak nekünk egy boldog életre, amit nem is reméltünk. Köszönjük, nagyon köszönjük" - mondta Zsófi édesanyja.

Zsófia műtéti költségeihez Für Anikó és a Hrutka Róbert Zenekar nagy sikerű jótékonysági koncertje is hozzájárult félmillió forinttal.

Zsófi azóta sokat nőtt és 2012. június 2-án részt vett a magyarországi Rotary klubok éves találkozóján, amire egy különleges ajándékkal – egy rajzzal – készült.

 

Go to top